Onze laatste recepten

Alle recepten +

Salade FRIENDS
Door FRIENDS

Begin eerst met het stoven van de witloof in een beetje boter en olijfolie Dresseer op een bord voor twee personen: de jonge spinazie de gestoofde witloof de gerookte zalm in plakjes de geitekaas gedurende 10 minuten in de oven laten karameliseren op 180 °c en ze pas op het laatst toevoegen er honing over gieten Friends […]

Share Button
2 februari 2017

Sashimi van Sint Jacobsnoten met Truffelolie en Gember

Friends traiteur stelt je een makkelijk te bereiden menu voor een heerlijk diner met je geliefde voor! Als voorgerecht: Sashimi van Sint Jacobsnoten met Truffelolie en Gember De rauwe sint jacobsnoten snijden en op een bord leggen. Overgieten met truffelolie, en er vervolgens de gember over strooien ( die vooraf werd gemarineerd in de olie) Enkele mespuntjes […]

Share Button
2 februari 2017

Puree van erwten, bleekselderij en pastinaak – 6 maanden*
Door Sequoia

Dop en was de erwten. Was en schil de pastinaak en snij in kleine stukjes. Was de bleekselderij en snij in stukjes van 1 cm. Stoom de erwten, de selderij en de pastinaak ongeveer 15 minuten, tot ze zacht zijn. Hou de groenten onder koud water. Mix de groenten, het blaadje basilicum en de kaas, […]

Share Button
3 juni 2016

Trends en goede plannen

Alle artikels +

Op 1 maart is het Complimentendag! Dit concept werd gecreëerd in 2003 en heeft als doel de meest positieve dag van het jaar te zijn. Inderdaad, wat is er positiever dan ‘s ochtends al een compliment krijgen? Of ze nu komt van een vriend, collega of familie, een compliment doet altijd goed. We hebben allemaal […]

Share Button
23 februari 2017

Een compliment, dat weiger je niet!

Vorig jaar, heeft het Voedingssalon de smaakpapillen van meer dan 130.000 geprikkeld. Dit jaar, voor zijn 87ste editie, is het Voedingssalon terug met talrijke nieuwigheden. Zien, horen, proeven, ruiken, voelen… Gedurende 9 dagen, zullen je 5 zintuigen worden geprikkeld via allerlei proeverijen, demonstraties en ateliers. Geniet van deze mooie dag met je gezin of met […]

Share Button
27 september 2016

Ontdek het Voedingssalon van 15 tot 23 oktober !

De grote vakantie is gedaan! Maar we hebben gelukkig goed nieuws: er zijn nog veel weekendjes om een uitstapje te maken! En wat als we je nu vertelden dat je er je ecocheques voor kunt gebruiken? Ze worden aanvaard in talloze verkooppunten, of ze nu van papier of elektronisch zijn. Heb je papieren ecocheques? Zin […]

Share Button
15 september 2016

Combineer mobiliteit, ontdekking en ontspanning met je ecocheques

Restaurants & Winkels

Alle artikels +

We nemen u vandaag mee op een ontdekkingstocht naar familieslagerij Istace in Bouillon. Naast typisch Ardense specialiteiten vindt u hier ook vlees van boerderijen uit de streek, ambachtelijke charcuterie, traditionele pekelwaren maar ook belegde broodjes en meeneemgerechten. Bovendien werd ging er onlangs een delicatessenzaak open, recht tegenover de slagerij. De toverwoorden hier zijn traditie en […]

Share Button
20 mei 2016

Slagerij Istace – Bouillon

Op 16 mei 2016 opent BelgoMarkt zijn deuren in Elsene. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met het originele concept van deze supermarkt met uitsluitend op en top Belgische producten! Lokale producten doen het tegenwoordig ontzettend goed en daar zijn verschillende redenen voor: producten die niet de hele wereld hebben rondgereisd, zijn uiteraard ecologischer, […]

Share Button
12 mei 2016

Belgomarkt, een supermarkt waar u anders consumeert …

Naar aanleiding van de week van de slager, van 11 tot 17 april, ontdek je op de blog elke dag een interview met een ambachtelijke slager van het netwerk van Ticket Restaurant®. Het is de week van de slager! Deze actie, georganiseerd door de Landsbond der Beenhouwers en Traiteurs van België, belicht het ambacht van […]

Share Button
11 april 2016

Herontdek de slagers bij jou in de buurt!